Ønsker du å hjelpe andre eller trenger du hjelp?

Vi får stadig henvendelser fra folk som trenger hjelp. Ta gjerne kontakt med Frivilligsentralen om du kan bidra som frivillig eller om du trenger hjelp. Ring oss gjerne på tlf. 409 00 575.

Aldersgruppe: Fra 18 år

Flere aktiviteter

BESØKSVENN

Vil du glede et annet menneske? Bli besøksvenn da vel! Noen trenger hjelp, andre ønsker å hjelpe. Vi ser etter deg som ønsker å være tilstede for en som trenger deg.

Bålpanna

Meløy Frivilligsentral inviterer til samling rundt bålet, enkel servering og en god prat. Husk å si fra om du kommer .

FRIVILLIGHETSPRISEN 2019

Frivillighetsprisen 2019 ble tildelt Britha og Werner Solbakken. Frivillighetsprisen i Meløy skal gis til en initiativrik person, lokal forening eller gruppe som med sine ideer og sitt pågangsmot har bedret trivsel og livskvalitet for andre, og har bidratt til et mer åpent, aktivt og trygt samfunn. Styret i Meløy Frivilligsentral stemte enstemmig blant årets kandidater.

FRIVILLIGHETSPRISEN 2020

Vi oppfordrer folk til å sende inn forslag for å finne en god kandidat til årets Frivillighetspris i Meløy! Det er 22. året vi kårer denne prisen og det er alltid med stor glede å kunne overrekke denne prisen til den eller de som får den.

SAMARBEID MED ØRNES OMSORGSSENTER

Meløy Frivilligsentral samarbeider godt med Ørnes omsorgssenter for aktivitet inn på senteret. Vi oppmuntrer lag og foreninger, private trubadurer og andre til å legge aktivitet til omsorgssenterene våre, slik at de som bor der får ta del i det rike kulturlivet vi har i Meløy. Gitte Farestveit Jonassen har tatt utdanningen Frivillighetskoordinering - eldreomsorg, og koordinerer kontakten mellom frivillige og omsorgssenteret. Ta kontakt dersom du ønsker hjelp til ditt frivillige arbeid inn mot våre sykehjem/omsorgssenter.

2020 © Meløy frivilligsentral