FRIVILLIGHETSPRISEN 2019

Frivillighetsprisen 2019 ble i går tildelt Britha og Werner Solbakken. Frivillighetsprisen i Meløy skal gis til en initiativrik person, lokal forening eller gruppe som med sine ideer og sitt pågangsmot har bedret trivsel og livskvalitet for andre, og har bidratt til et mer åpent, aktivt og trygt samfunn. Styret i Meløy Frivilligsentral stemte enstemmig blandt årets kandidater.

Det er med stoltehet vi kan gi prisen til Britha og Werner som har stått på for sitt lokalmiljø og i en årrekke har engasjert seg i både korps og idrettslag. De har alltid vært lett å be og har vist interesse og omsorg for alt som skjer i bygda. Da Trubaduren skulle selges og ingen meldte seg, var det Britha som tok over driften av den. Det er så viktig med et samligssted for alle, mente hun. Og drev den ved siden av annen jobb og etterutdanning, med hjelp av Werner.Båtforening og Enspire skole har også nydt godt av dugnad fra disse to.
Vi er glade for samarbeidet med Meløy kommune hvor vi er med under utdelingen av prisene på kommunestyrets julemøte. Der ble også Næringspris, Kulturpris og erkjentlighetsgave til kommunens ansatte delt ut. Werner var desverre på jobb og kunne ikke møte.

2020 © Meløy frivilligsentral