SAMARBEID MED ØRNES OMSORGSSENTER

Meløy Frivilligsentral samarbeider godt med Ørnes omsorgssenter for aktivitet inn på senteret. Vi oppmuntrer lag og foreninger, private trubadurer og andre til å legge aktivitet til omsorgssenterene våre, slik at de som bor der får ta del i det rike kulturlivet vi har i Meløy. Gitte Farestveit Jonassen har tatt utdanningen Frivillighetskoordinering - eldreomsorg, og koordinerer kontakten mellom frivillige og omsorgssenteret. Ta kontakt dersom du ønsker hjelp til ditt frivillige arbeid inn mot våre sykehjem/omsorgssenter.

BINGO
Ca annenhver tirsdag kl. 18.30 arrangeres det bingo på Ørnes omsorgssenter. Fem frivillige og flinke damer påser at denne aktiviteten går jevnt og trutt.
Beboerne og andre som har lyst til å delta er hjertelig velkommen til en trivelig stund med bingo :-)

SERVERINGSVOGN
Hver siste fredag i måneden er det Serveringsvogn på Ørnes Omsorgssenter. Serveringsvognen består av forfriskninger som potetgull, saltpinner, frukt, sjokolade brus, vin, øl og likører/cognac.
Serveringsvognen betjenes av frivillige og er en veldig populær og artig aktivitet.

SE VÅR FILM  FRA VÅRT SAMARBEID MED ØRNES OMSORGSSENTER

SE FILM I DENNE LINKEN : Bli Frivillig (FEIL TELEFON NR. I FILMEN - NYTT NR. ER 409 00 575)

Neste SAMARBEID MED ØRNES OMSORGSSENTER

Dato Kl. Tittel Sted
Tir 25.02 18:30 Bingo på Ørnes omsorgssenter
Tir 10.03 18:30 Bingo på Ørnes omsorgssenter
Tir 24.03 18:30 Bingo på Ørnes omsorgssenter
Tir 07.04 18:30 Bingo på Ørnes omsorgssenter
Tir 21.04 18:30 Bingo på Ørnes omsorgssenter
Flere aktiviteter

BESØKSVENN

Vil du glede et annet menneske? Bli besøksvenn da vel! Noen trenger hjelp, andre ønsker å hjelpe. Vi ser etter deg som ønsker å være tilstede for en som trenger deg.

FRIVILLIGHETSPRISEN 2019

Frivillighetsprisen 2019 ble i går tildelt Britha og Werner Solbakken. Frivillighetsprisen i Meløy skal gis til en initiativrik person, lokal forening eller gruppe som med sine ideer og sitt pågangsmot har bedret trivsel og livskvalitet for andre, og har bidratt til et mer åpent, aktivt og trygt samfunn. Styret i Meløy Frivilligsentral stemte enstemmig blandt årets kandidater.

SENIORKAFÈ

Vår populære kveld med fin musikk fra lokal trubadur, allsang, quiz, loddsalg og kveldsmat med kaffe og gjerne et stykke kake, avvikles første torsdag i måneden. Så langt vi har nødvendige avtaler på plass. Dette er en hyggelig og veldig fin stund. Ta med deg noen du kjenner og kom på vår "musikk kafè". Her møtes folk i alderen 50-100, men alder er ingen hindring om du ønsker å få med deg denne fine kvelden. Ønsker du å være vert/vertinne på Seniorkafè - ta kontakt :-)

SMÅJOBBSENTRALEN I MELØY

Trenger du hjelp til mindre oppgaver i hus og hage? Ring 41514137 som formidler kontakt med personer som kan hjelpe deg. Småjobbsentralen tar i mot oppdrag og formidler kontakten videre til ungdom mellom 14 og 17 år som har meldt sin interesse for ulike oppdrag. Jobbene vi deler ut skal være enkle slik at du ikke trenger å ha fagutdanning for å klare jobben. Arbeidsoppgavene kan være for eksempel å klippe gress og luke i hager, male gjerder, lufte hunder eller mate kjæledyr, gå på handletur, vaske biler og rydde garasjer og lignende.

SPRÅKTREFF

Har du hjerte for å være med å støtte fremmedspråklige i å lære norsk? Kjenner du noen fremmedspråklige i Meløy som kan ha nytte av dette tilbudet? Fortell dem om oss.

2020 © Meløy frivilligsentral