SMÅJOBBSENTRALEN I MELØY

Trenger du hjelp til mindre oppgaver i hus og hage? Ring 41514137 som formidler kontakt med personer som kan hjelpe deg. Småjobbsentralen tar i mot oppdrag og formidler kontakten videre til ungdom mellom 14 og 17 år som har meldt sin interesse for ulike oppdrag. Jobbene vi deler ut skal være enkle slik at du ikke trenger å ha fagutdanning for å klare jobben. Arbeidsoppgavene kan være for eksempel å klippe gress og luke i hager, male gjerder, lufte hunder eller mate kjæledyr, gå på handletur, vaske biler og rydde garasjer og lignende.

Aldersgruppe: 14 til 17 år

 TIL DEG SOM ER JOBBSØKER/ARBEIDSTAKER:

For at vi skal kunne nå deg, må du registrere deg som arbeidstaker hos oss. Ta kontakt så får du et påmeldingsskjema som du kan levere oss.
Ledige småjobber vil bli formidlet per SMS til de som har registrert seg i småjobbsentralen. 

Det er viktig at vi får riktige opplysninger om deg, slik at vi kan nå deg. Epost: post@meloy.frivilligsentral.no Telefon: 40 90 05 75

Gi beskjed om hvilke arbeidsoppgaver du kan utføre og hvilke område du helst vil arbeid i. Du må være mellom 14 år og 17 år for å kunne registrere deg som arbeidstaker. Vi kan ikke garantere deg arbeid, men vi prøver å få tak i arbeidsgivere fortløpende. Arbeidsoppgavene er alt fra fra rengjøring og maling til , plenklipp, rydding grøftegraving m.m.

Mer informasjon om ungdom i arbeid hos Arbeidstilsynet.no.

Timelønn
 Du kan forvente deg en timelønn på:    

  • kr.   90,-  hvis du er mellom 14 og 15 år   
  • kr. 110,-  hvis du er mellom 15 og 16 år
  • kr. 120,-  hvis du er mellom 16 og 17 år

HAR DU JOBB TIL UNGDOM?
TIL DEG SOM ER OPPDRAGSGIVER:

Har du/ dere et arbeidsoppdrag, stort eller lite - ta kontakt med oss. Epost: post@meloy.frivilligsentral.no Telefon: 40 90 05 75

Som arbeidsgiver kan du utbetale følgende beløp, uten innrapportering til skatteetaten:

  • Inntil kr 1000 fra arbeidsgiver   
  • Inntil kr 4000 for en ideell organisasjon
  • Inntil kr 8000 hvis jobben er tilknyttet arbeidsgiverens hjem (eks. barnepass, plenklipp, osv.)

Timelønnen 
 Ungdommen får betalt per time etter alder: 

  • kr.   90:  mellom 14 og 15 år   
  • kr. 110:  mellom 15 og 16 år
  • kr. 120:  mellom 16 og 17 år

Mer informasjon om ungdom, skatt og arbeid finner du på Skatteetaten.no

Som arbeidsgiver er du også forpliktet til å følge arbeidstilsynets lovverk og da spesielt § 3-1, 3-2.

Mer informasjon på arbeidstilsynet.no

Flere aktiviteter

BESØKSVENN

Vil du glede et annet menneske? Bli besøksvenn da vel! Noen trenger hjelp, andre ønsker å hjelpe. Vi ser etter deg som ønsker å være tilstede for en som trenger deg.

FRIVILLIGHETSPRISEN 2019

Frivillighetsprisen 2019 ble i går tildelt Britha og Werner Solbakken. Frivillighetsprisen i Meløy skal gis til en initiativrik person, lokal forening eller gruppe som med sine ideer og sitt pågangsmot har bedret trivsel og livskvalitet for andre, og har bidratt til et mer åpent, aktivt og trygt samfunn. Styret i Meløy Frivilligsentral stemte enstemmig blandt årets kandidater.

SAMARBEID MED ØRNES OMSORGSSENTER

Meløy Frivilligsentral samarbeider godt med Ørnes omsorgssenter for aktivitet inn på senteret. Vi oppmuntrer lag og foreninger, private trubadurer og andre til å legge aktivitet til omsorgssenterene våre, slik at de som bor der får ta del i det rike kulturlivet vi har i Meløy. Gitte Farestveit Jonassen har tatt utdanningen Frivillighetskoordinering - eldreomsorg, og koordinerer kontakten mellom frivillige og omsorgssenteret. Ta kontakt dersom du ønsker hjelp til ditt frivillige arbeid inn mot våre sykehjem/omsorgssenter.

SENIORKAFÈ

Vår populære kveld med fin musikk fra lokal trubadur, allsang, quiz, loddsalg og kveldsmat med kaffe og gjerne et stykke kake, avvikles første torsdag i måneden. Så langt vi har nødvendige avtaler på plass. Dette er en hyggelig og veldig fin stund. Ta med deg noen du kjenner og kom på vår "musikk kafè". Her møtes folk i alderen 50-100, men alder er ingen hindring om du ønsker å få med deg denne fine kvelden. Ønsker du å være vert/vertinne på Seniorkafè - ta kontakt :-)

SPRÅKTREFF

Har du hjerte for å være med å støtte fremmedspråklige i å lære norsk? Kjenner du noen fremmedspråklige i Meløy som kan ha nytte av dette tilbudet? Fortell dem om oss.

2020 © Meløy frivilligsentral