Meløy Frivilligforum

Frivilligforum er en arena der alle frivillige lag og foreninger i en kommune kan møtes for å bli kjent på tvers av organisasjoner, utveksle erfaringer og idéer, og samarbeide om felles prosjekter


Flere nyheter

BARNAS INTERNASJONALE DAG

Velkommen til Meløy sitt største arrangement for barn og unge. Meløy Kulturhus 1. juni 2024 kl. 11 - 15. På den internasjonale barnedagen er målet å feire de minste og møtes på tvers av kulturer til felles lek, aktivitet og moro. Dette gjør vi ved å samle alle lag og foreninger til å bidra med aktiviteter. Vi inviterer også inn næringslivet, politikere og andre til å bli med :-) Vi håper alle våre kulturer vil bidra med lek, mat og godt oppmøte. Vi ønsker rekruttering til lag og foreninger, oppvisninger og ablegøyer. Dette blir gøy. Og det skal være gratis å delta.

Meløy tilflytterkontor

Bli kjent med Meløy. Ønsker du hjelp for å finne deg til rette her i Meløy? Meløy tilflytterkontor kan hjelpe deg med ulike spørsmål du måtte ha. Kontoret kan også sette deg i kontakt med noen i din bygd som kan hjelpe deg den første tiden. Det kan være å bli kjent med offentlige kontorer, fritids- og handelstilbud, informasjon om de ulike bygdene i kommunen og annet du måtte ha behov for. En kontaktperson vil også kunne ta deg med på tur og introdusere deg for fritidsaktiviteter og kulturarrangement.

2024 © Meløy frivilligsentral